Nyheder14. december 2008

Cecilie Beck: Jeg har svigtet mine børn

TV-værten, der nu danner par med Rasmus Tantholdt, ved at skilsmissen er gået hårdt ud over hendes to piger Astrid og Frida
Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt.
Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt.
 Foto: All Over

Det er knap to år siden, at Cecilie Beck og hendes daværende mand, Carsten, besluttede at gå fra hinanden og blive skilt.

- Vi gik i høj grad fra hinanden, fordi vi var mere venner end kærester, fortæller Cecilie Beck til B.T. og forklarer, at det var en svær beslutning ikke mindst på grund af parrets to piger Astrid og Frida.

Men da hun kort tid efter sin skilsmisse indledte et forhold til kollegaen Rasmus Tantholdt, blev det hele lidt nemmere.

- Forelskelsen gjorde det selvfølgelig nemmere. Det gør jo alting nemmere, siger TV-værten, der har dannet par med sin kollega i over et år.

Har svigtet Frida og Astrid

Men selv om skilsmissen blev nemmere, er det stadig svært for Cecilie - specielt på grund af hendes to døtre, som hun føler, hun har svigtet.

- Jeg er ikke så meget sammen med mine børn, som jeg var før. De føler jeg har svigtet dem, hvilket jeg i en eller anden forstand også har, indrømmer TV-værten, der savner sine børn ufattelig meget.

- Jeg kommer aldrig nogensinde til at vænne mig til, at jeg ikke skal være sammen med mine børn hele tiden. Det vil altid være en sorg. Jeg savner dem. Man får dem jo, fordi man gerne vil være sammen med den hele tiden. Det forandrer sig ikke, det tror jeg ikke på, siger Cecilie Beck til B.T.

Jul med eksmanden

Cecilie Beck kommer dog ikke til at undvære pigerne til jul. Hun bor kun et par hundrede meter fra eksmanden Carsten, som hun stadig er rigtig gode venner med.

De to tager alle beslutninger omkring deres børn sammen og har også valgt at holde jul sammen.


Sponsoreret indhold