Nyheder16. maj 2011

Cathrine tabte 41 kilo – vil DU også være slank?

Fra 115 kg til 74 kg! Det er kort fortalt, hvad 26-årige Cathrine Østergaard Pedersen har fået ud af sit medlemskab hos SlankeDoktor.dk.
En gladere og friskere Cathrine, som nu er 41 kg. mindre, end hun var engang
En gladere og friskere Cathrine, som nu er 41 kg. mindre, end hun var engang
 Foto: Bo Lynge

Cathrines barndom var præget af fed og usund mad. I en årrække boede hun sammen med sine bedsteforældre og der var tradition for den gode gammeldags mad.

- Jeg er opvokset med "farmors kødgryder" og har aldrig lært at spise sundt. Hele min barndom var jeg overvægtig og blev mobbet meget igennem min skoletid, fortæller Cathrine, der efter at hun mødte sin nuværende mand, tog hele 33 kg. på ved bare at lade stå til.

Men i sommeren 2006 fik noget så basalt som et besøg i en tøjbutik Cathrine til at vågne op og indse alvoren af sit eget spejlbillede.

Intet tøj passede
- Jeg vidste godt, at jeg var blevet en stor pige men anede faktisk ikke, at det var så slemt. Ekspedienten kunne simpelthen ikke finde noget tøj, jeg kunne passe … størrelserne blev større og større, og jeg blev så flov over mig selv. Det endte med, at jeg forlod butikken tomhændet og med tårerne trillende ned af kinderne - for hvis jeg ikke engang kunne passe noget tøj i en butik med tøj til store piger, så var den vist gal! Den shoppetur ændrede mit liv fuldstændigt," fortæller Cathrine, der hurtigt derefter tog sagen i egen hånd.

- Jeg havde set en tv-reklame for SlankeDoktor.dk og tog en snak med min kæreste om, at jeg gerne ville være medlem. Dette skulle vise sig, at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Men hold op det var en kamp i starten, jeg syntes virkelig, det var svært.

Ja, det er hårdt!
- Det var i det hele taget hårdt at skulle lægge sit liv og sine vaner om fra den ene dag til den anden, men jeg klamrede mig til håbet om et bedre liv, og dette førte mig stille og roligt over den svære periode. Jeg kom langsomt ind i en rytme, hvor det blev nemmere at leve efter den nye livsstil, og for hver gang der røg nogle kilo, gav det mig blot mere blod på tanden til at give den en ekstra skalle. To år senere havde jeg tabt 23 kilo.

Idag er Cathrine en meget gladere pige, og hun har nu tabt ialt 41 kg.

Du kan læse meget mere om Cathrines kamp mod kiloene her

Og du kan læse meget mere om SlankeDoktor.dk her

Sponsoreret indhold