Nyheder18. januar 2017

Casper U. Mortensen: Sådan er hans nye liv i Hannover

Casper U. Mortensen og kæresten, TV2-værten Stine Bjerre, var lige rykket til Tysklands næststørste by, da håndboldspillerens klub gik konkurs. Så de måtte flytte endnu en gang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cv2.jpg
 (Foto: All Over)

Et halvt år i millionbyen Hamborg var, hvad det kunne blive til for håndboldherrernes fløj Casper U. Mortensen.

Han og hans forlovede, TV2’s sportsvært Stine Bjerre Jørgensen, nåede kun lige at rykke tilværelsen fra Silkeborg til Tyskland, før HSV Hamburg gik konkurs i januar 2016.

Parret holdt dog humøret højt, og nu har de fundet sig til rette i Hannover, hvor den 27-årige håndboldspiller smører hænderne ind i harpiks i Bundesligaklubben TSV Hannover-Burgdorf.

– Det går godt, og vi hygger os i Hannover. Jeg har spillet der siden januar sidste år, siger den 190 centimeter høje fyr, da SE og HØR møder ham og resten af truppen forud for VM i Frankrig.

Men at pakke al sit habengut og flytte til en fremmed by er ikke altid nemt.

– Det var meget mærkeligt i starten i Hannover. Jeg følte, at gulvtæppet blev rykket væk under en. Men jeg er sindssygt glad for det nu, fortæller fløjspilleren.

Heldigvis er parret er faldet rigtigt godt til i den tyske by, der ligger ca. 160km syd for Hamborg.

- Der er også gået et lille år. Vi har fundet os rigtig godt til rette. Hannover er lidt ligesom Aarhus. Vi har det sindssygt godt, fastslår Casper, som i 2016 blev forlovet med sin Stine på en romantisk ferie på Maldiverne.

Og netop Stine er et vigtigt element i Caspers hverdag, for uden for håndboldbanen skal det hele fungere.

– Jeg er rigtig god ven med Uffe Bech, der spiller fodbold for Hannover. Og vi laver mange ting med Morten Olsen også. Kæresterne er også med, så vi ses meget. I Hamborg havde vi et netværk uden for banen, men det synes jeg, vi har været ret gode til at få i Hannover også. Det betyder alt at have det godt, mener målslugeren.

Se Casper U. Mortensen og resten af håndboldherrerne i aktion på fredag kl.20:35 på DR1, når de møder Argentina til VM i Frankrig.

Sponsoreret indhold