Nyheder14. juli 2011

Casper ferieflirter med Isabel

Den 41-årige komiker er netop hjemvendt fra Mallorca med Jarl Friis-Mikkelsens datter
Casper Christensen og hans unge assistent Isabel har været på ferie sammen
Casper Christensen og hans unge assistent Isabel har været på ferie sammen

Efter bruddet med Iben Hjejle har der flere gange været snak i krogene om, at Casper Christensen skulle have indledt et hedt forhold til sin 23-årige assistent Isabel Friis-Mikkelsen.

Parret har netop været sammen på ferie i Mallorca, men Casper C benægter hårdnakket at have lumre intentioner med sin assistent, der er datter af den 41-årige Klovn-komikers gode ven Jarl Friis-Mikkelsen.

- Vi var på en arbejdsferie, og vi var 4 gode venner af sted og havde lejet et hus dernede", siger Casper til Billed-Bladet.

Dropper ferie med Iben

Men faktum er, at Casper Christensen bruger mere og mere tid med sit nye unge kød, hvilket han da også har indrømmet ved tidligere lejlighed.

- Jeg har et virkelig godt forhold til Isabel. Det er også nødvendigt, da vi bruger rigtig mange timer sammen, siger Casper om sin smukke assistent.

Da Casper gik fra Iben i marts måned, var han meget opmærksom på at understrege, at de stadig havde et godt forhold til hinanden og kunne finde på at tage på ferie sammen, men det er åbenbart helt slut nu.

- Det bliver det altså ikke til. Hun har sin ferie, og jeg har min. Vi skiltes i mindelighed, og nu bor vi jo også hver for sig, forklarer han.

Læs også: Casper holder i hånd med Isabel


Sponsoreret indhold