Nyheder8. juli 2013

Casper Elgaard: Skrider fra gravid kæreste

”Vild med dans”-vinderen fik hurtigt nok af Ditte
Den før så trofaste racerkører har rod i privatlivet
Den før så trofaste racerkører har rod i privatlivet
 Foto: All Over

Fra racerbanerne er Casper Elgaard vant til de lynhurtige pitstop, og i privatlivet går det også ganske tjept. Der skulle således ikke gå mere end tre måneder fra 35-årige Casper Elgaard gjorde sin kæreste gravid, til han fik nok og bad hende om at flytte ud af villaen i Skæring ved Århus. Det fortæller en kilde tæt på den efterladte vordende mor.

Så lykkelig var Casper med sin tidligere kæreste. Se billederne fra bryllypsrejsen her

Casper Elgaard nægter ifølge kilden at ville have noget med barnet at gøre, men det afviser Ditte, (efternavet er redaktionen bekendt) den kommende alenemor til SE og HØR. Selve bruddet vil hun dog gerne bekræfte.

L.O.C.: Har forladt Christiane

- Det er korrekt. Men det passer ikke, at han ikke vil kendes ved barnet. Han vil gerne have noget med det at gøre. Derudover har jeg ingen kommentarer, lyder det fra den forladte kvinde.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra den kommende far, men hans manager Christian Henriksen siger:

- Det er helt korrekt, at Casper skal være far, hvilket han glæder sig rigtigt meget til. Det er jo et nyt og spændende kapitel, der starter for ham. Resten af historien lyder ikke som virkeligheden, men vi lader den bare ligge her, siger Casper Elgaards manager.

Læs hele historien i SE og HØR, der er på gaden nu.

Simon Talbot. Forladt af kæresten

Sponsoreret indhold