Nyheder28. februar 2012

Casper Christensen: Tog røven på alle

Afsløring: Komikeren inviterede til modeshow med en opdigtet designer og en falsk superstjerne
Det lykkedes Casper Christensen og hans team af komikere fra FunnyHaha fuldstændigt at narre folkene bag modeugen
Det lykkedes Casper Christensen og hans team af komikere fra FunnyHaha fuldstændigt at narre folkene bag modeugen
 Foto: All Over Press

Det lykkedes i dén grad komiker-kongen Casper Christensen og hans folk at snyde alle de fine, da der for nylig var modeuge i København.

Casper og hans kumpaner på Funnyhaha.dk opfandt en falsk designer, de klædte en dansk pige ud som Hollywood-stjerne - og afholdt et komplet fake modeshow med nøgne mennesker under den for nyligt afsluttede modeuge.

Alt sammen for at narre modebranchen og Københavns kultur-elite. Og narret det blev de. Selv pressen opfattede ikke, hvad der foregik bag facaden.

Læs også: Casper Christensen ansat af SE og HØR

Således kunne Politiken.dk's læsere den 2. februar læse, at Mary-Kate Olsen ville troppe op for at se den populære designer Ruben Storcks modeshow. I virkeligheden var Mary-Kate en ærkedansk pige ved navn Sara. Og Ruben Storck eksisterede kun inde i Casper Christensens hoved.

Det afslører komikerne nu på Funnyhaha.dk, hvor du kan se, hvordan de snød kultureliten og Politiken.dk. Hvilket ærger redaktionschef Christian Lindhardt fra Politiken.dk:

- Fra et professionalet synspunkt synes jeg, det er pisseirriterende. Vi kede af det, der er sket, for vi lever af at være et troværdigt medie, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a131d730845a496b9ed4622ef350d98e.jpg


Her er Politiken.dk's historie om det opdigtede modeshow

Sponsoreret indhold