Casper Christensen: Tænder på sine kolleger

Casper Christensen har en forkærlighed for de kvinder, han møder i forbindelse med sit job

Casper Christensen har en forkærlighed for de kvinder, han møder i forbindelse med sit job

Foto: All Over

25-årige Isabell Friis-Mikkelsen er det seneste eksempel på den gennemgående tendens, der har været i Casper Christensens kærlighedsliv lige siden han blev et kendt ansigt, nemlig, at han vælger sine mager på arbejdspladsen.

Læs også: Casper Christensen: Jeg var en dårlig ægtemand

Det startede faktisk allerede for 20 år siden, da han blev kæreste med den dengang meget kendte tv-vært Lotte Larzen. De to var på skærmen sammen i ungdomsprogrammet Transit. Forholdet til den 8 år ældre Lotte Larzen varede i 3 år fra 1991 til 1994.


Casper og Lotte Larzen (Foto: SE og HØR)

Selvom Casper Christensen havde lavet tv i nogle år, kom hans folkelige gennembrud først i 1995, da han lavede Husk lige tandbørsten - programmet, hvor han faldt for endnu en kollega, nemlig Anette Toftgaard.

Læs også: Casper Christensen: Nu er vi kærster


Anette Toftgaard og Casper Christensen (Foto: All Over)

Ligesom med Isabell Friis-Mikkelsen, startede Casper Christensen og Anette Toftgaard som gode venner - det var i hvert fald det, de sagde til pressen. I foråret 1995 indrømmede de dog, at de var kærester. Det forhold varede indtil foråret 2003, efter SE og HØR havde afsløret hans affære med Iben Hjejle.

Læs også: Jarl Friis-Mikkelsen: Nægter at udtale sig


Iben Hjejle og Casper Christensen (Foto: All Over)

Iben Hjejle mødte Casper Christensen også på jobbet. Det var mens de lavede Langt fra Las Vegas sammen. De to overnattede sammen fra begyndelsen af foråret 2003, men gik først ud og indrømmede, at de var et par senere på året. Det forhold varede indtil begyndelsen af i år, hvor de flyttede fra hinanden.


Isabell Friis-Mikkelsen og Casper Christensen (Foto: All Over)

Det seneste skud på stammen har Casper Christensen også arbejdet sammen med, men bortset fra at være Isabell Friis-Mikkelsens kollega, var han hendes chef. Hun blev ansat i begyndelsen af 2010, da Casper Christensens tidligere assistent Emil Thorup fik et andet job. De to er løbende blevet fotograferet sammen, men først nu indrømmer komikeren, at de er kærester.

Se også: Galleri: Casper Christensen og damerne

Se det store interview i denne uges SE og HØR, som er på gaden torsdag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close