Nyheder16. februar 2009

Casper Christensen: Jeg er god til at ryge joints

Komikeren med den skæve hjerne er ikke bleg for at bruge stimulanser til at blive mere skæv
Evnen til at rulle en god joint, er en af de evner, som Casper Christensen lægger stor vægt på hos andre mennesker
Evnen til at rulle en god joint, er en af de evner, som Casper Christensen lægger stor vægt på hos andre mennesker
 Foto: All Over

Casper Christensen har længe levet i et selvvalgt cølibat fra den danske presse, men nu tager han bladet fra munden i Remees nye netmagasin Remee & Friends, hvor han svarer på tyve skarpe spørgsmål.

Endnu en gang beviser Frank Hvams nærmeste kollega og ven i "Klovn", at han er skruet skævt sammen i hovedet - og i øvrigt også nyder at være det. I alle tilfælde sværmer han i sine svar kraftigt om hashrygning, og indrømmer i øvrigt også, at han aldrig fik prøvet kokain.

Når han bliver spurgt til sine egne bedste karaktertræk svarer han:

- Stædighed, galskab og evnen til at ryge en god joint.

At komikeren har en forkærlighed for stripklubber, har vi tidligere i SE og HØR afsløret, og det er da heller ikke noget, han lægger skjul på.
Han fortæller i hvert fald, at han var på stripklub i Los Angeles, da han fik den glade sms-nyhed om, at vennen Frank Hvam var blevet far.
Remee & Friends spørger også, hvad hans idé om lykke er.

- At ligge på et tæppe i haven med en kold pils og kigge på, børnene leger … vent! Det er en tekst fra Bamses Venner ... Nej, en ny notesbog, ro og 1000 ideer (og en øl, mens børnene leger), svarer Casper Christensen og bekræfter lige for en sikkerheds skyld også, at Iben Hjejle stadig er kvinden i hans liv. Det er i alle tilfælde den person, han beundrer mest, siger han.

Remees netmagasin kan du se ved at klikke her

Sponsoreret indhold