Casper Christensen: Indrømmer, at ”Anden” er kongen af stand up

YES! Casper er på vej tilbage

YES! Casper er på vej tilbage

Foto: All Over

Casper Christensen er godt klar over, at hans tid som Danmarks sjoveste mand er forbi. For et par måneder siden fyldte han 40 og de sidste mange år er gået med at tjene penge - også mange penge - på at lave TV. Det både "Klovn" men også "Deal/No Deal", som bestemt ikke udfordrede Caspers komiske talent.

I et interview med B.T. fortæller han meget ærligt, hvorfor det gik galt.

- Op i røven med om, at kreditten og respekten for min person forsvinder på gaden. Men når man tager sådan et værtsjob på TV, mister man fokus på at være sjov, fortæller Casper i avisen - og fortsætter:

- Jeg synes, jeg er en god vært, en god håndværker. Men tag et program som Deal/No Deal - det er eddermame ikke sjovt. Det havde nok været bedre for mig at lade være, fordi jeg faktisk synes, det er sjovere at være komiker.

- Jeg tror aldrig, jeg har været mere interesseret i at komme tilbage på stand up scenen, end jeg er nu. Jeg kunne virkelig godt tænke mig det, siger han og henviser også til at medierne for længst har kåret "Anden" Danmarks sjoveste mand.

- At skrive, at Anders Matthesen er kongen af stand up i forhold til mig, synes jeg er super fair. Jeg har ikke lavet stand up i seks år, og han laver fede shows. Jeg er ikke engang kronprins, men mere en bonde, der render rundt ude på en mark til sammenligning."

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close