Casper Christensen: Dropper stor filmrolle

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Foto: Niels S. Andersen

Det er en ærgerlig Nikolaj Steen, der i disse dage er i gang med at optage filmen "Vagn". Den debuterende instruktør havde egentlig castet en af Danmarks mest efterspurgte mænd, "Klovn"-bagmanden Casper Christensen, men kort tid før optagelserne skulle gå i gang trak komikeren sig.

- Vi forsøgte at få datoerne til at passe, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Filmen optages delvis i Sverige og kræver, at man er væk i ti dage. De dage kunne vi ikke finde, forklarer Casper Christensen til SE og HØR og tilføjer:

- For god ordens skyld skal det siges, at der ikke var skrevet kontrakt eller forhandlet løn. Desuden var der et par måneder til, at den del med mig skulle optages.

Ingen sure miner

- Det var selvfølgelig ærgerligt, at Casper ikke kunne, men vi har allerede fundet en ny skuespiller

Derfor er der heller ingen sure miner blandt de to kendisser.

- Det hele er sket i en forstående og venskabelig tone. Alle er efter min overbevisning glade, men travle, fastslår Casper.

Hvem der erstatter Casper, vil Nikolaj Steen ikke ud med. Optagelserne er først lige gået i gang, og "Vagn" skal efter planen have premiere 3. juli næste år.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close