Casper C: Flytter i kæmpelejlighed

Casper Christensne forkæler kæresten med luksus hybel

Casper Christensne forkæler kæresten med luksus hybel

Foto: All OverSyv værelser og 202 kvadratmeter er åbenbart lige i underkanten. I hvert fald er Casper Christensen og kæresten Isabel Friis-Mikkelsen flyttet videre til en lejlighed i hjertet af København med mere end almindelig god plads at boltre sig på.

Capser Christensen: Har for mange penge

Det nye penthouse består af blandt andet to badeværelser, tre soveværelser, et walk-in closet og et særligt vinrum. Alt i alt enorme 333 kvadratmeter og en altan på svimlende 100 kvadratmeter. Hele herligheden koster 35.000 kroner i leje om måneden.

- Det er sygt mange penge, men jeg har råd til det lige i øjeblikket, og så er det fantastisk at kunne gøre det, man har lyst til, siger den 44-årige succesmager og forklarer, hvorfor han og 26-årige Isabel i starten af juni rykkede ind i de nye omgivelser.

- Det var tagterrassen. Helt klart. Vi er flyttet på grund af den tagterrasse, siger Casper Christensen.

Komikeren vil hellere leje end at eje for at beholde sin frihed, men selvom det koster kassen, har den tidligere "Husk lige tandbørsten"-vært så godt gang i sit firma, Douglas Entertainment Aps, at huslejen ikke tynger millionforretningen.

Læs om komikerens frække fødselsdag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close