Nyheder4. juni 2018

Casper ærer søn med ny tatovering

Så er lille Cooper kommet på Casper Christensens krop
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper-christensen-06062018.jpg
 Foto: All Over Press

Casper Christensen blev far til sit tredje barn, sønnen Cooper, for halvandet år siden.

Og nu ærer Casper Christensen sønnen med et evigt minde.

På Caspers venstre arm startende lige over albuen og ned ad underarmen er der nu kommet en tatovering med et lille drengebarn som motiv, og med teksten 'Cooper', ærer 'Klovn'-stjernen sin seneste arving.

- Så er Cooper kommet på, skriver Casper Christensen til tatoveringen, som du kan se herunder.

Casper taggger henning_royaltattoo i opslaget, og signalerer dermed, at han endnu en gang har været forbi den eneste tatovør, der endnu har fået lov til at dekorere Caspers krop, Henning Jørgensen fra Helsingør.

Han har aldrig brugt andre tatovører fortalte han til Fredriksborg Amts Avis i 2013.

- Jeg har spist morgenmad i NYC. Frokost i Bangkok. Drukket drinks i Reykjavik og spist middag i Dubai. Men jeg er aldrig blevet tatoveret andre steder end hos Henning i Royal Tattoo. Fantastisk når verdensmesteren bor lige om hjørnet i Helsingør, siger komikeren Casper Christensen om, hvorfor han er trofast kunde i Royal Tatoo.

Henning Jørgensen har også tatoveret andre kendisser som eksempelvis Søren Østergaard, Sanne Salomonsen, Rene Dif, Mads Vangsø, og Lars Hjortshøj.

Casper Christensen og fru Isabel blev i januar sidste år forældre til den lille ny Christensen med fornavnet Cooper.

Den lille dreng i familien har været så god en oplevelse for den 49-årige komiker, at Casper – der i forvejen har to børn i teenagealderen fra ægteskabet med Anette Toftgård – slet ikke afviser at udvide børneflokken igen.

– Jeg er klar på en mere, lød det i oktober sidste år fra ”Klovn”-bagmanden, der dog ikke har sat gang i arbejdet endnu.

– Lige nu koncentrerer vi os om det ret fantastiske barn, vi har fået. Det er noget af det mest vilde, der er sket for mig de sidste mange år. Og noget af det klogeste, jeg har gjort. Så jeg er en meget lykkelig og glad mand, forsikrede komikeren, da han var til åbningsgalla for filmfestivalen CPH PIX.

Herunder kan du se et billede af den stolte far med det lille vidunder:

Sponsoreret indhold