Carsten Bjørnlund: Tog sexscene om flere gange

Først fik de en dans, og så fik major Søgaard lokket fru Raben med på lagnerne

Først fik de en dans, og så fik major Søgaard lokket fru Raben med på lagnerne

Foto: DR

Sofie Gråbøl render stadig rundt og ser mut ud, mens hun prøver at få sin karakter til at åbne lidt for kollega Strange alias Mikael Birkkjær.

Anderledes kontant foregik det i aftes mellem Louise Raben (Stine Prætorius) og major Søgaard (Carsten Bjørnlund), som mildest talt fik hevet noget bart kød og sex ind i krimiserien.

Noget, sidstnævnte ikke har nogen problemer med.

- Jeg har prøvet det før, så det var ikke noget specielt for mig. Det er klart, at det er mærkeligt at sidde der og lade som om, at man har sex, når der er så mange mennesker, som kigger på én. Derfor er det vigtigt, at man har forberedt sig mentalt, fortæller Carsten Bjørnlund til B.T.

Carsten Bjørnlunds opskrift på at komme igennem en hed sexscene handler i høj grad om at være koncentreret og tage situationen alvorligt. Et råd, han har givet videre til sin medspiller Stine Prætorius alias Louise Raben, som for første gang smed tøjet for åben skærm.

- Jeg synes virkelig, at hun gjorde det godt. Men sådan noget er aldrig i kassen første gang, så vi blev nødt til at tage scenen om nogle gange, siger Carsten Bjørnlund til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close