Nyheder28. maj 2009

Caroline Wozniacki: Viljen til forskel

Den danske tenniskomét udraderede sin amerikanske modstander i anden runde af French Open
Der er ingen tvivl om, at konen her er en dedikeret vinder - Wozniacki er videre i French Open
Der er ingen tvivl om, at konen her er en dedikeret vinder - Wozniacki er videre i French Open
 Foto: All Over

Se på de her billeder. De viser med al tydelighed, hvorfor Caroline Wozniacki er på vej til at blive en af de bedste kvindelige tennisspillere i verden. Fokus, determination, dedikation og vinder-instinkt.

Trods de smerter hun havde og skulderen plastret godt og grudigt ind, vandt hun også sin anden kamp ved French Open. Det var amerikaneren Jill Craybas, der måtte lægge ryg til de danske tæsk. Hun vandt 6-1, 6-4.

Efterfølgende var smilet tilbage hos Caroline Wozniacki:

- Selvfølgelig var det også lidt mentalt i dag. Men jeg var klar fra start og fik hurtigt overtaget, siger hun til ekstrabladet.dk

- Især, fordi jeg faktisk kun servede anden-server i dag. Jeg turde ikke belaste min skulder for meget, men når bolden først var i spil, så havde jeg det faktisk udmærket, forklarede hun om sin mystiske ribbens-skade, der var tapet op under kampen, hvor hun også spiste smertestillende piller.

- Jeg synes, faktisk også, at jeg spillede godt det meste af tiden. Jeg var aggressiv og styrende i første sæt, mens hun kom godt tilbage i andet sæt og gav mig nogle problemer.

- Nu vil jeg gerne blive lidt klogere på min skade, og så håber jeg på en hviledag i morgen, så skaden i ribbenene kan få noget ro, siger hun til Ekstra Bladet.

Om hendes spanske tennis-tilbeder Fernando Verdasco heppede med fra tilskuerpladserne melder historien ikke noget om.

Sponsoreret indhold