Nyheder 14. februar 2010

Caroline Wozniacki: Topseedet i kæmpe turnering

Tennisdarlingen er seedet øverst og skal kæmpe om 11 mio. kr. ved stor turnering i Dubai
Wozniacki har, udover de 11 millioner, også muligheden for at rykke frem til andenpladsen på verdensranglisten ved turneringen i Emiraterne
Wozniacki har, udover de 11 millioner, også muligheden for at rykke frem til andenpladsen på verdensranglisten ved turneringen i Emiraterne
Foto: All Over

Barclays Dubai Tennis Championships er netop skudt i gang i De Forenede Arabiske Emirater, og for første gang nogensinde er danske Caroline Wozniacki topseedet til en stor WTA-turnering.

Faktisk er turneringen en af de største på touren. Den er en del af de såkaldte "Premier 5" - fem turneringer, hvor der er hele 2 millioner dollars, hvilket svarer til 11 millioner kroner, til den endelige vinder.

- Det er en super dejlig følelse at se sig selv som førsteseedet, for det viser, at alt det hårde arbejde betaler sig, skriver Caroline Wozniacki på sin blog på tv2.dk.

Den danske tennisdarling ligger i øjeblikket nummer 3 på verdensranglisten, men er strøget helt til tops i seedningen, fordi amerikanske Serena Williams og Dinara Safina fra Rusland, der er nummer 1 og 2 i verden, begge er skadede.

Vinder Wozniacki turneringen, vil hun rykke en enkelt plads op på verdensranglisten og dermed kunne kalde sig verdens næstbedste kvindelige tennisspiller.

Sponsoreret indhold