Caroline Wozniacki: Taler kun for 25.000 kroner

Ud over de 25.000 forlanger Carolines bagmænd også, at hendes sponsorers logoer skal kunne ses ordentligt - her er hun uden

Ud over de 25.000 forlanger Carolines bagmænd også, at hendes sponsorers logoer skal kunne ses ordentligt - her er hun uden

Foto: All Over

Kun medier, der er klar til at betale den betragtelige sum af 25.000 kroner, kan få et interview med Caroline Wozniacki. Det afslører Journalisten i det seneste nummer.

- Caroline bliver nødt til at prioritere den knappe fritid, hun har til rådighed, og der er omkostninger forbundet med at koordinere og være til rådighed i forhold til hendes karriere, forklarer hendes management Nordic Sports Group.

- Hendes sponsorer, som betaler for at få eksponeret deres navn, kan heller ikke være interesseret i en sådan aftale, siger freelancejournalisten Jakob Schultz, som måtte opgive at få tennisstjernen i tale, fordi han ikke lige kunne stampe 25 kilo op af jorden - desuden ville den betaling, han eventuelt ville få for sådan et interview, slet ikke komme i nærheden af 25.000.

Mikkel Nissen, som er chef i Nordic Sports Group, forsvarer grådigheden hos sin stjerne, som har bopæl i Monaco:

- Der ligger en halv dags arbejde i det og nogle transportomkostninger, siger han til Journalisten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close