Nyheder30. oktober 2009

Caroline Wozniacki: Smerter for millioner

Tennis-esset bed kramperne i sig, og kan derfor se frem til en bugnende bankbog
Caroline vandt, og det gjorde ondt, men når hun kigger i sin bankbog, lindrer det nok lidt
Caroline vandt, og det gjorde ondt, men når hun kigger i sin bankbog, lindrer det nok lidt
 Foto: All Over

Det ser ud, som om hun lige har tabt.

Men Caroline Wozniacki vandt på trods af kramper og smerter.

Den sejr sikrede det danske tennises endnu 100.000 dollars på bankbogen. Turneringen i Qatars hovedstad Doha, hvor verdens otte bedste spillere mødes, er en indbringende forretning for den 19-årige dansker.

Indtil nu har hun med to sejre sikret sig 300.000 dollars, cirka 1,65 mio. kr. Skulle Caroline Wozniacki gå hele vejen, vinder hun 7,7 mio. kr.

Men det er "bare" præmiepenge.

Caroline leverer på banen lige netop det sponsorerne elsker. I US Open, hvor hun nåede finalen, smilede og grinede hun sig ind i amerikanernes hjerter. Nu græder hun offentligt i smerte og viser samtidig, at hun vil betale en høj, høj pris for at vinde. Dét elsker amerikanerne også. Og sponsorerne elsker, når publikum finder nye darlings, så den danske piges følelses-åbenhed fra glæde til smerte kan gå hen at skæppe rigtig godt i kassen.

Hendes manager John Tobias er da også yderst fortrøstningsfuld.

- Nu er tiden kommet, at hun i lighed med store navne som Williams-søstrene og Maria Sharapova er blikfang for de store multinationale selskaber. Jeg bliver ikke overrasket, hvis bedrifterne her i Qatar i form af gode sponsoraftaler kaster millioner af sig, siger han til B.T.


Sponsoreret indhold