Nyheder22. maj 2014

Caroline Wozniacki om bruddet: Det er en hård tid for mig nu

Tennis-baben taler for første gang om at blive dumpet af Rory
Af af
Caroline Wozniacki taler nu første gang om gårsdagens chokerende nyhed
Caroline Wozniacki taler nu første gang om gårsdagens chokerende nyhed
 Foto: Birger Vogelius

Caroline Wozniacki tager bladet fra munden og udtaler sig nu første gang om gårsdagens chokerende nyhed om, at Rory McIlroy meget overraskende har brudt forlovelsen med hende.

Det gør tennis-baben på sin twitterprofil.

- Det er en hård tid for mig nu. Tak for alle de søde beskeder. Glad for at jeg støtter Liverpool lige nu, for så ved jeg, at jeg aldrig vil gå alene (med hentydning til, at ordsproget 'You'll never walk alone' knyttes til det engelske fodboldhold, red.), skriver tennis-darlingen på sin twitterprofil.

Det kom som noget af et chok for alle, da golfspilleren Rory McIlroy i går formiddags smed bomben og bekendtgjorde, at han har aflyst brylluppet med Caroline Wozniacki.

LÆS OGSÅ: Joan Ørting om bruddet: Bryllup var hendes drøm, ikke hans

Parret havde så sent som i weekenden sendt invitationerne ud til det overdådige bryllup, der ifølge flere kilder skulle holdes i New York med flere prominente gæster, blandt andre den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d08854e141a94c8aa40a7862795f3db2.jpg

Rory og Caroline mødte hinanden i 2010 og blev forlovet nytårsaften. Nu er det hele aflyst, og parret har brudt (Foto: AOP)

Derudover havde parret i tiden op til onsdagens chokerende nyhed lagt flere billeder op på de sociale medier af parret sammen - og her var der intet, der antydede, at et brud var under opsejling. Og den kommende brud havde sågar fundet og prøvet bryllupskjolen, fortæller hendes bror, Patrick Wozniacki, i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

I den første meddelelse udtalte den irske golfspiller i går, at det var ham, der var skyld i bruddet:

LÆS OGSÅ: Caroline havde købt og prøvet kjolen

- Det er mig, der har problemet. Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lød det således i en pressemeddelelse.

Senere uddybede Rory McIlroy om det chokerende brud. På pressemødet forud for BMW PGA på Wentworth-banen udtalte han i går eftermiddags:

LÆS OGSÅ: Efter chok-brud: Her er Rorys nye forklaring

- Det er selvfølgelig en svær tid for Caroline og mig. Jeg synes, at meddelelsen sagde det hele. Det var en fælles og gensidig beslutning, og vi mente begge, at det ville være det bedste for os, sagde McIlroy og tilføjede:

- Det er tid til at komme videre. Det er alt, jeg ønsker at sige. Jeg forsøger bare at fokusere på golf i dag. Jeg har spillet godt, og jeg vil bare kaste mig ud i det, og holde mig selv beskæftiget. Jeg vil ikke lyve. Det bliver svært, men jeg har ikke overvejet at trække mig. Jeg har forpligtet mig til at spille, og det gør jeg, lød det fra 25-årige Rory McIlroy.

Opslag af SE og HØR.

Sponsoreret indhold