Nyheder28. december 2009

Caroline Wozniacki: Med i ”Vild med dans” ..?

Den danske tennisstjerne var helt med, da TV2’s årskavalkade bød hende op til vals
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/caroline-wozniacki-vild-ny-jpg.jpg
 Foto: All Over

Næsten 1 mio. seere var med i aftes, da TV2 præsenterede deres årskavalkade. Og rent faktisk præsenterede man et vaskeægte scoop, da man fik vores alle sammens Caroline Wozniacki til at hoppe med på "Vild med dans"-vognen.

Hun skrev i alle tilfælde glad under, da der blev lagt en kontrakt foran hende. Og der var da heller ingen tvivl om, at tennisbaben oprigtigt gerne ville have stillet op - hvis altså det ikke lige var, fordi hun skal træne, træne, træne og derefter ud i verden for at forsvare og forbedre den 4.-plads hun har på verdensranglisten lige nu.

- Det vil da være en ønskedeltager, men hendes træner kan roligt slappe af. Det er ikke juridisk bindende, siger underholdningsredaktør Gitte Madsen fra TV2 til bt.dk.

- Vi vil rigtig gerne have Caroline med i "Vild med dans" næste gang, og vi skal nok finde ud af at få sat pailletter på hendes lille korte Adidas-kjole, hvis hun gerne vil danse i den, men jeg tror, hun skal noget andet, og hendes træner kan slappe af. Han får ikke problemer med mig, for det er ikke et juridisk bindende dokument, siger underholdningsredaktør Gitte Madsen til bt.dk.

Sponsoreret indhold