Nyheder23. januar 2011

Caroline Wozniacki: Måtte undskylde for pressen

En practical joke efter lørdag nats sejr i 4. runde gik galt for det danske tennis-es
Wozniacki fortalte en mærkelig historie ved lørdagens pressemøde
Wozniacki fortalte en mærkelig historie ved lørdagens pressemøde
 Foto: Michael Medgyesi

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen ved dette års Australian Open efter en forholdsvis sikker sejr på 6-3, 6-4 over lettiske Anastasija Sevastova.

Men det er ikke selve tenniskampen, som Caroline Wozniacki og de mange pressefolk ved turneringen vil huske bedst efter lørdagens begivenheder.

Wozniacki indledte nemlig pressemødet efter kampen med at fortælle om mødet med en kænguru, som hun havde set ligge i en park, og som hun ville hjælpe på benene igen, skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Caroline bumsefjæs

Kænguruen havde dog ikke lyst til at modtage hjælp, og den kradsede Wozniacki på hendes skinneben, hvilket resulterede i et stort sår, som Miss Sunshine kunne fremvise på pressemødet.

Umiddelbart en mærkelig historie og også for mærkelig til at være sand, for den danske tennisstjerne var nemlig fuld af løgn og fortalte kænguruhistorien som et forsøg på en practical joke.

Læs også: Sammen med Jay?

Det var der dog ikke mange af de fremmødte pressefolk, som havde forstået, så Wozniacki måtte senere på dagen indkalde til et nyt og ekstraordinært pressemøde.

- Jeg troede ærlig talt ikke, at I ville tro på den historie. Men det kan jeg forstå, at flere har gjort, og det beklager jeg. Det var ikke min mening at forstyrre jeres arbejde, og jeg håber, at vi kan fortsætte vores samarbejde i samme gode ånd fremover, sagde Wozniacki ved sit andet pressemøde på dagen.

Hvordan det danske tennisikon så havde fået såret på skinnebenet, melder historien desværre ikke noget om.

Sponsoreret indhold