Nyheder3. september 2010

Caroline Wozniacki: Lige en kjole at hive ned i

Se Galleriet med tennisspilleren og hendes mangesidede garderobe – både privat og på banen
Caroline imponerer tennismæssigt, og også stilmæssigt bliver hun stadig bedre og bedre
Caroline imponerer tennismæssigt, og også stilmæssigt bliver hun stadig bedre og bedre
 Foto: All Over

2 kampe i træk ved US Open har Caroline Wozniacki tiltrukket sig opmærksomhed i turneringen. Selvfølgelig på grund af sine sejre, men også på grund af sin nye Adidas-kjole.

Koksgrå samt gennemsigtig top med skriggul sports-bh og ligeså iøjnefaldende hotpans.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/gallerier-2/caroline-wozniacki-stilikon/caroline-dress300-story-jpg.jpg


Gule hotpants, der ikke overlader meget til fantasien

- Jeg synes, kjolen var flot. Men måske sidder den ikke helt, som den skal endnu. I hvert fald var det bemærkelsesværdigt, at hun flere gange hev i den, som træner Michael Mortensen kommenterede outfittet efter den første kamp.

Læs også: Laver en Amalie

For bare 4 år siden lignede Danmarks bedste tennisspiller det, hun var: en skolepige fra Odense, der bare godt kunne lide at spille god tennis.

Så blev tennissen bedre. Og med den voksede Caroline til at være en selvsikker kvinde, der både gør sig godt på tennisbanen i smækre miniskørter og på den røde løber eller på de bonede gulve i opgejlet bimbo-stil.

Se Galleriet med en del af de mange facetter Carolines farveglade garderobe indeholder:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/gallerier-2/caroline-wozniacki-stilikon/caroline-gallerilink-jpg.jpg




Sponsoreret indhold