Caroline Wozniacki: Hård kritik fra farmand

Farmand Piotr er også Carolines træner, og han er bekymret over sin datters indsats

Farmand Piotr er også Carolines træner, og han er bekymret over sin datters indsats

Foto: All Over

I går spillede Caroline Wozniacki sig videre til 4. runde af Grand Slam-turneringen French Open efter en sejr på 6-3, 6-4 over verdens nummer 32, rumænske Alexandra Dulgheru.

Den danske tennisdarling var bl.a. nede med 4-1 i 2. sæt, men det flotte comeback imponerer langtfra farmand og træner Piotr Wozniacki.

Læs også: Caroline Wozniacki: Forlades af farmand

- Caroline er alt for nervøs i sit spil. Hun er langt fra 100 procent klar i starten af de 2 sæt, og det bekymrer mig. Det er noget af det, vi skal tale om, siger polakken til tv2.dk.

- Caroline er langtfra på toppen. Det var hun i marts i Indian Wells og Miami. Men ankelskaden plager hende stadig, så tennismæssigt er der stadig langt til toppen, mener Piotr Wozniacki.

Umiddelbart efter kampen i går var tennis-faren også ude med riven efter sin datter, da hun på et tidspunkt i kampen skiftede til en hårdere opstrenget ketsjer.

Læs også: Caroline Wozniacki: Omvandrende reklamesøjle

- Det var en klar fejl, som jeg ikke forstår, og bagefter spillede Caroline da også for korte bolde til Dulgheru. Hun lod sig også frustrere af en misset stopbold, og vi havde ellers aftalt, at hun skulle holde hovedet koldt, sagde Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Senere i dag spiller Caroline Wozniacki mod de amerikanske Williams-søstre, som hun møder med sin slovakiske makker, Daniela Hantuchova, i double-turneringen, inden det i morgen gælder italienske Flavia Pennetta i single.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close