Caroline Wozniacki: Det kom som et chok

Caroline Wozniacki kæmper både på og udenfor tennisbanen

Caroline Wozniacki kæmper både på og udenfor tennisbanen

Foto: All OverDer er ikke meget at juble over for Caroline Wozniacki for tiden. I sidste uge blev hun droppet af sin forlovede Rory McIlroy, og i går aftes blev hun slået ud af French Open i første runde.

Lige efter nederlaget stillede tennis-darlingen dog alligevel op til pressemøde, men selvom journalisterne håbede på at høre alt om det forliste forhold, ville hun kun tale om kampen.

LÆS OGSÅ: Rory dropper Caroline: Forlovelsen er ovre

Caroline Wozniacki afslørede dog en flig af, hvordan hun har haft det de seneste dage.

- Man er naturligvis ikke forberedt på noget som det her, og det kom som et chok (bruddet med Rory, red.). Jeg har prøvet på at forberede mig så godt, jeg kunne, og at fokusere på min kamp, og det jeg skal gøre derude, sagde hun og kommenterede sit ikke-imponerende tennisspil:

- Det blev ikke bedre af, at jeg ikke har haft mulighed for at spille så mange kampe, fordi jeg har været skadet, og jeg følte mig en smule rusten derude. Det var ikke en køn kamp, men jeg prøvede.

LÆS OGSÅ: Rory smider guld på gaden: Så hot er Caroline

Samtidig afslørede tennis-darlingen også, at det både før og måske især efter det aflyste bryllup er super vigtigt for hende, at have far Wozniacki og resten af sin familie tæt på.

- Din familie vil altid være der for dig uanset hvad, der sker. Jeg tror, det er godt at have den støtte så tæt på dig, at du altid ved, at du kan snakke med nogen og har nogen at falde tilbage til, og at du altid kan finde en måde at gøre tingede bedre på - både på og udenfor banen.

- Og det er noget, jeg altid har haft brug for, og det er noget, der har gjort mig til den person og spiller, som jeg er i dag, sagde Caroline Wozniacki.

LÆS OGSÅ: Caroline efter bruddet: Det er en hård tid for mig nu

LÆS OGSÅ: Rory: Derfor droppede jeg Caroline

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniecki havde fundet sin brudekjole

LÆS OGSÅ: Serena Williams støtter Wozniacki efter bruddet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close