Nyheder26. februar 2010

Caroline Wozniacki: Dater med Ronaldo..?

En lille twitter-kommentar blev hurtigt til en exceptionel kærlighedshistorie
Der er nok ikke meget hold i historien, men selv for Caroline kunne det da være fedt at have en kæreste, der havde både Lamborghini og Ferrari
Der er nok ikke meget hold i historien, men selv for Caroline kunne det da være fedt at have en kæreste, der havde både Lamborghini og Ferrari
 Foto: All Over

For polakkerne er Caroline Wozniacki bestemt lige så polsk, som hun er dansk. Og derfor er tennisstjernen selvfølgelig også godt stof - både som sportsudøver og privatperson.

Forleden tog hun sig den frihed at kommentere sin twitter-ven, verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldos store eksistentielle spørgsmål på hans profil.

Han spurgte dejligt drengerøvsagtigt: - Skal jeg tage Lamborghinien eller Ferrarien til træning i dag?

Caroline var så elskværdig at råde ham til at tage Lamborghinien. Ingen begrundelse, bare en et-ords kommentar. Og den har sat spekulationerne i gang.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/polsk-hjemmeside-wozniacki1-jpg.jpgPå avisen Super Express' hjemmeside, www.se.pl, blev de to i alle tilfælde lynhurtigt gjort til et par.

Det er måske en lidt hastigt og letkøbt konklusion på en twitter-dialog, og Carolines far Piotr Wozniacki kender da overhovedet heller ikke noget til historien.

- Jeg ved, at Caroline skriver med nogen på internettet. Men en romance? Så kan du lige så godt skrive, at de har mødtes under en ferie på Mars, siger han til sporten.dk.

På den anden side må man sige, at det kunne være ret cool, hvis historien viste sig at være sand. For Ronaldo altså.

Sponsoreret indhold