Nyheder19. januar 2012

Caroline Henderson: Jeg er stadig go' i sengen

Den 49-årige sangerinder røber intime detaljer om sig selv
Hun er udstyret med nogle go'e gener, hende Caroline ...
Hun er udstyret med nogle go'e gener, hende Caroline ...
 Foto: All Over

Hun runder et knivskarpt hjørne d. 28. februrar, hvor der skal hele 50 lys i kagen. Men sangerinden Caroline Henderson ser stadig uforskammet godt ud og har det helt fint med sin alder. For som hun siger i et stort interview med femina.dk:

- Jeg er stadig skidego' i sengen, så det går faktisk ret godt.

Læs også: Line Baun: Jeg er heldig med mit udseende
Den sexede sangerinde, som er aktuel med teaterkoncerten Jazz, love & Henderson på Gasværket i København, er hudløs ærlig om det at fylde 50:

- Det lyder så afsindig gammelt. Det ER meget gammelt. Jeg fatter ikke tallet. Det er jo sindssygt, at et menneske kan blive 50 år og stadig gå rundt! Ved tanken om: "Hej, jeg hedder Caroline, jeg er 50 år", er jeg ved at dø af grin.

Læs også: Søs Fenger: Taget med bukserne nede
Caroline Henderson er med egne ord "rigtig gode venner" med sin krop. Efter et par fødsler sidder brysterne ikke helt, hvor de gjorde en gang, men skal de fikses?

- Den dag, en eller anden sagde: "Du kan få fantastiske bryster, og det er fuldstændig ufarligt. Du kan tage noget fra lige præcis det sted på låret, hvor du er alt, alt for tyk, og putte det ind i brysterne, og det er faktisk GODT for din krop og også for miljøet', så ville jeg helt klart gøre det.

Læs hele interviewet her

Sponsoreret indhold