Nyheder18. marts 2013

Caroline Henderson: Derfor forlod jeg Ray Dee Ohh

Diavens exit fra bandet udløste et ramaskrig
Caroline Henderson har også haft stor succes som solist.
Caroline Henderson har også haft stor succes som solist.
 Foto: All Over



Mange danskere kan synge med på "Mandags-stævnemøde", "Jeg vil la' lyset brænde" og "Elskes af dig".

Fik du læst, hvordan Caroline Henderson holder sig så lækker?

Især fordi, de mange hits som Ray Dee Ohh leverede dengang i slutningen af 80'erne og starten af 90'erne, stadig bliver spillet flittigt på de danske radiostationer.

Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at Caroline Hendersons exit fra bandet kom som et chok for mange og udløste protester blandt de mange trofaste Ray Dee Ohh-fans.

- Da jeg forlod popbandet Ray Dee Ohh, lød der et ramaskrig. Det var jo dengang, man virkelig solgte plader. Folk var rasende 'Er du sindssyg? Hvad skal du så lave? Og du har to små børn at tænke på', fortæller hun i et stort interview med ugebladet Søndag.

Caroline Henderson skulle et andet sted hen

Der var ikke noget at gøre. Caroline Henderson, der også er kendt fra julekalenderen "Julestjerner", skulle et andet sted hen. Protester eller ej.

- Men jeg gjorde det, fordi jeg bare vidste, at jeg skulle et andet sted hen. Alt har sin tid, og når den tid er slut, skal jeg videre. Jeg har haft en del af den slags valg. Også i forhold. Det kan måske opfattes som koldt eller kompromisløst. Men i virkeligheden er jeg bare meget tro mod mig selv og det at ville være til stede, siger hun til Søndag, der også bringer et galleri med den danske diva her.

Sponsoreret indhold