Nyheder 13. oktober 2008

Caroline Fleming: TV-baronessen flyttede ind

Der blev vendt op og ned på hverdagen, da familien Nielsen fik besøg
TV-baronessen flyttede ind. Sønnerne Alexander på 13 og Nikolaj på 11 syntes det var sjovt, at have Caroline Fleming på besøg
TV-baronessen flyttede ind. Sønnerne Alexander på 13 og Nikolaj på 11 syntes det var sjovt, at have Caroline Fleming på besøg
Foto: Kanal 4

Hvis han havde vidst, hvad der ventede ham, var han hoppet fra. Men 35-årige Henrik Dahl Nielsen anede ikke, hvad han ville blive udsat for, da konen meldte sig til realityprogrammet "Baronessen flytter ind" på Kanal 4.

- Det var totalt grænseoverskridende. Og så skulle jeg høre på, at jeg var en dårlig ægtemand, siger Henrik og spærrer øjnene op, så firmakasketten næsten ryger om i nakken.

Sammen med sin kone, 36-årige Heidi, har Henrik firmaet Dahls Portservice. Når han har fri, står den på afslapning og TV. Aftensmaden indtager han gerne foran skærmen.
Til gengæld blander han sig hverken i opvask eller rengøring. Det sørger konen jo for, samtidig med at hun passer firmaet og de fire børn.

Hele familien Nielsens liv blev vendt op og ned, at konen blev sendt på rekrativt ophold på Valdemars Slot, som Caroline ejer, mens Caroline Fleming flyttede ind og fik opdraget manden i huset.

Se hvordan det gik, når "Baronessen flytter ind" har premiere i aften på Kanal 4 kl 21, og læs meget mere om familien Nielsen i ugen SE og HØR.

Sponsoreret indhold