Nyheder10. august 2008

Caroline Fleming: Taler ud om skilsmissen

Det har været en stor sorg og meget smertefuldt for TV-baronessen at miste sin store kærlighed, eksmanden Rory Fleming, som hun blev skilt fra tidligere på året
Snak om skilsmissen fremkaldere tårer i baronessen øjne
Snak om skilsmissen fremkaldere tårer i baronessen øjne
 Foto: All Over

Selvom Caroline Flemmings liv udefra ligner et eventyr, så er det en fortælling, der ikke kun har en lykkelig slutning. Hun levede nemlig ikke til sine dages ende med sin udkårne Rory Fleming. De nåede kun at være gift i seks år, før deres veje måtte skilles.

- Det har selvfølgelig været hårdt. Det er altid meget smertefuldt, når man mister en stor kærlighed, siger hun til B.T.

Det er svært for Caroline at tale om skilsmissen og hun må da også tørre et par tårer væk under interviewet.
- Uh det er svært at tænke tilbage på, siger hun.

TV-baronessen har dog affundet sig med skilsmissen og har erkendt, at nogle gange er man nødt til at træffe nogle ubehagelige beslutniner, for at komme videre i sit liv.

- Det er trist og tragisk, at man nogle gange må lave større ændringer i sit liv, men det er konskvenserne, hvis man vil leve lykkeligt, siger hun.

På trods af den hårde tid, som Caroline har været igennem, siger hun nu, at hun er lykkelig, selvom hun er alene. Hun savner dog børnene, som er på ferie i hos deres far, men hun er så småt ved at vænne sig til sit nye liv som enlig mor til to og fraskilt.

Sponsoreret indhold