Nyheder11. december 2017

Caroline Fleming strandet i Danmark

Kraftigt snevejr i England har forårsaget, at den tidligere baronesse ikke kan flyve hjem til London
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_.jpg
 (Foto: All Over)

Lige nu dækker sneen dele af Danmark, og ser man over Nordsøen, skaber sneen kaotiske tilstande i Storbritannien.

Ifølge Telegraph er Storbrittanien ramt af den værste snestorm i fire år, og det har lukket veje og aflyst flyvninger. En af dem, der er ramt, er Caroline Fleming, 42. Det skriver den tidligere baronesse selv på sin Instagram.

Denne gave er perfekt at fordrive ventetiden med.

Den tidligere baronesse har sammen med sine børn været i Danmark de seneste dage, men da det var tid til at vende snuden hjem mod London, var flyet aflyst på grund af de voldsomme snemængder i England.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er, da Caroline Fleming vil takke sine mange fans, at hun samtidig afslører, at hun og hendes børn er strandede i Danmark.

- Et hjerteligt tak til alle jer, mine vidunderlige følgere. Da mine børn og jeg er strandede i Danmark, ligesom mange andre er strandede væk hjemmefra, på grund af snestorme omkring i Europa, så tænker jeg på, hvor taknemmelig jeg er for jer alle, for jeres støtte og engagement, og jeg vil benytte denne lejlighed til at takke jer alle så meget, skriver Caroline Fleming på sin Instagram.

Den tidligere baronesse har tidligere afsløret, at den faste base i London meget kan vel være fortid for hende, da hun overvejer at flytte til Danmark med børnene.

Efter et årti i England er Caroline Fleming begyndt at savne Danmark. Eller i hvert fald har hendes tre børn fået hjemve. Det fortæller hun i "Jul på godset" på TV2.

- Danmark er magisk. London er også vidunderligt. Men nu har vi været her i ti år. Ti vidunderlige år, lyder det i programmet.

I programmet fortæller Caroline til Lene Beier, at hendes tre børn Alexander, Josephine og Nicholas er begyndt at presse hende til at rive rødderne op i London og flytte permanent hjem til Danmark.

- Børnene taler om det igen og igen. Og hvor mine børn er lykkelige, er jeg lykkelig, fortæller den tidligere baronesse til Lene Beier.

For ti år siden flyttede Caroline til London for at passe sit job som model, men hun indrømmer, at der er nogle helt særlige ting, der trækker hende mod Danmark.

- Jeg kunne godt tænke mig at give mine børn muligheden for at opleve skoven, naturen og at cykle og lege på vejen, siger hun.

Derudover har hun også været gift med Rory Fleming, som også er far til to af hendes børn, og som kommer fra England. Derfor har det været oplagt for familien at bo i London.

Caroline er selv vokset op på Valdemars Slot, der også er omdrejningspunktet i TV2-programmet.

Slottet har været i hendes familie i 11 generationer, men da der de seneste par år har været økonomiske udfordringer med slottet, er de begyndt at lave flere tiltag og events i et forsøg på at redde økonomien.

Carolines tredje barn, Nicholas, er søn af fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Sponsoreret indhold