Nyheder10. november 2016

Caroline Fleming: Sønnen skal være godsejer

Millionerne siver ud af Valdemar Slot, men baronessen er opsat på at kæmpe for, at hendes søn en dag bliver godsejer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_35.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Den 41-årige baronesses arv skrumper, da millionerne fosser ud af Valdemar Slot, der har været i familiens eje i 11 generation.

Det er en kendsgerning, at det er blevet sværere at lokke folk til at bruge penge på Tåsinge, og at man kan ikke længere leve af at drive landbrug og skovbrug. I TV2-programmet "En stor dag på godset" fortæller Caroline Fleming, at hun er klar over, at der er brug for nytænkning, og gerne i de mere kreative baner for at sikre slottets overlevelse.

Trods de mange års underskud, er TV-baronessen overhovedet ikke klar til at kaste håndklædet i ringen, og sige farvel til drømmen om sønnike Alexander som godsejer.

– Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at mine børn og børnebørn også kan stå her, men det er en meget stejl bakke at klatre, sagde 41-årige Caroline Fleming, da hun forleden viste TV2’s Lene Beier og seerne rundt på slottet.

Hun kan håbe på, at eksmanden Rory Fleming, er klar på at spytte nogle britiske pund i de historiske bygninger for at sikre slottets overlevelse, således at hans og Carolines 12-årige søn Alexander en dag kan kalde sig godsejer.

null

Sponsoreret indhold