Nyheder19. marts 2011

Caroline Fleming: Slider i rollen som alenemor

Kan se både sine royale venner og farmand Bendtner hygge sig, mens hun selv må knokle
Indtil videre har det stort set kun været baronessen, som har passet parrets baby
Indtil videre har det stort set kun været baronessen, som har passet parrets baby
 Foto: Thomas Laursen

Siden Caroline Fleming og Nicklas Bendtners lille søn kom til verden den 16. december sidste år, har det primært været baronessen, som har taget sig af den nyfødte.

Fodboldstjernen har ikke været til megen hjælp, slet ikke efter det i februar blev officielt, at det celebre pars korte, men intense forhold var forbi.

Se også: Galleri med parrets baby

Sådan er det også i disse dage, hvor 36-årige Caroline i den forgangne uge spadserede den eksklusive Chelsea-bydel i London tynd med sin blå barnevogn, skriver Billed Bladet.

Normalt ville baronessen ellers være på skiferie med sine venner på denne årstid, men hun er optaget af bleskift og amning, mens blandt andre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary brugte ugen på at hygge med ski og afterski i Verbier.

Det må være ekstra bittert for Caroline, at mens de royale venner lader batterierne op i Frankrig, hygger også eksflirten Bendtner sig med byture.

Læs også: Alt om bruddet

Han blev i forrige uge set med en ny blondine i byen, som han selv senere på Facebook annoncerede identiteten på:

- I går (onsdag i sidste uge, red.) inviterede min gode veninde Kennid mig ud på middag, og vi endte med en natdrink på The Box, før jeg kørte hjem, stod der på den nybagte fars profil.

Sponsoreret indhold