Nyheder20. april 2017

Caroline Fleming: Sælger sit brugte tøj

Caroline Fleming er bare én af mange kendte kvinder, der sælger sit gamle tøj for at støtte et godt formål
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-879839.jpg
 (Foto: All Over Press)

Har du altid drømt om at træde ned i Caroline Flemings stiletter, der har betrådt bonede gulve rundt i hele verden, så kan det blive til virkelighed i weekenden. Den tidligere TV-baronesse er nemlig én af 45 kendte kvinder, der har valgt at sælge ud af deres garderobe lørdag og søndag.

- 45 kendte kvinder sælger ud af deres garderober. Caroline Fleming, Lisbeth Østergaard, Jeanette Ottesen, Beate Bille, Birgitte Hjort Sørensen, Ulla Essendrop, Søs Fenger, Sofie Lassen Kahlke, Lina Rafn, Cath Danneskiold ja og mange flere seje kvinder, sælger ud af deres lækre garderober, få fat i deres sko, tøj og accessories.

De seje kvinder sælger normalt deres tøj gennem den eksklusive velgørende webshop www.fashion-resales.dk, hvor de donerer en del af deres overskud til Ungdommens Røde Kors, lyder det i pressemeddelesen.

Allerede nu kan du få et indblik i hvilke varer, der kommer til salg på loppemarkedet lige her.

Og går du i bryllupstanker, så kan du faktisk også få fingrene i en brudekjole. Svømmeren Jeanette Ottesen har nemlig besluttet at sælge sin brudekjole, som hun bar til sit bryllup i 2011.

- Hvis du vil have fat i nogle af alle de lækre sager kan du kigge forbi her:

Monday, Vermundsgade 40a 5. sal, 2100 København Ø.
Lørdag d. 22.4 kl. 11-15
Søndag d. 23.4 kl. 10-14

Flere af ambassadørerne vil personligt være til stede og sælge ud af deres tøj.

Af sjove ting kan der nævnes, at Jeanette Ottesen har sat sin brudekjole til salg, og Lina Rafn har X Factor kjoler til salg. Det er også muligt at få fat i en eksklusiv Jesper Høvring kjole til kup-pris.

Sponsoreret indhold