Caroline Fleming raser: Jeg er aldeles ikke blevet fyret

Caroline Fleming raser. Hun mener nemlig ikke, at hun er blevet fyret

Caroline Fleming raser. Hun mener nemlig ikke, at hun er blevet fyret

Foto: Dan MariegaardLøgn!

Caroline Fleming sidder lige nu og kløjs i eftermiddagskaffen, efter hun på herognu.dk kan læse, at hun er blevet fyret fra det populære Kanal 4-program Danmarks Næste Topmodel.

- Hun er bestemt ikke blevet fyret, men hun har travlt med andre projekter, derfor passer det ikke ind i hendes planer for 2015, siger Carolines agent og direktør for Unique Models, Jesper Thomsen, der netop har talt med baronessen, til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Her er Caroline Flemings nye kæreste

Han minder om, at TV-baronessen har mange bolde i luften for tiden. SE og HØR kunne for nyligt afsløre, at Fleming er gået ombord som stjerne i den amerikanske TV-serie 'Ladies of London', hvor man følger baronessen og hendes stenrige London-venner i både den britiske og danske hovedstad - men også i New York.

Sæsonen med Caroline, der er seriens anden, får premiere til sommer på USA's største og mest respekterede reality-TV-kanal Bravo, der også producerer hit-serier som The Real Housewifes of Beverly Hills.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming slider barnepigerne op

Ladies of London forventes at trække millioner af amerikanere til TV-skærmene og er en kæmpe produktion. De har blandt andet allerede været på optagelser i København og på Valdemar Slot på Fyn - og naturligvis i London.

Caroline Fleming har været vært på Danmarks Næste Topmodel i fem sæsoner.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close