Nyheder7. september 2009

Caroline Fleming: Kogekone

TV-baronessen smøger endnu en gang silkeærmerne op. Denne gang skal hun lære danskerne at kokkerere
Caroline Fleming vil lære de danske kvinder at svinge grydeskeerne
Caroline Fleming vil lære de danske kvinder at svinge grydeskeerne
 Foto: All Over

Der er ingen grænser for Caroline Flemings formåen og kundskaber i hjemmet. Selv om hun er vokset op på Valdemars Slot med en guldske i munden og en tjener i enden, har TV-baronessen styr på alt inden for rengøring.

Det har hun gang på gang demonstreret i Kanal 4-programmet "Baronessen flytter ind", når hun trækker sine pink gummihandsker på og går i krig med skidt og møg.

Men Caroline Fleming, som runder 34 år på onsdag, kan andet end svinge støvsugeren og rense en ovn. Hun er åbenbart også ganske ferm i et køkken.

Den viden og erfaring skal danskerne nyde godt af, så TV-baronessen har besluttet sig for at udgive en kogebog, skriver MSN Starlounge.

Bogen udkommer til oktober under overskriften "Baronessen går i køkkenet" og indeholder 60 forskellige opskrifter, der spænder lige fra morgenmad til mellemmåltider og desserter.

Men som om de himmelske opskrifter på retter, "der kan samle hele familien" og "ikke behøver at tage lang tid at lave", ikke er nok, deler Caroline Fleming også ud af forskellige gamle husmoderråd i bogen.

Desuden vender Caroline tilbage på skærmen på Kanal 4 fra 17. september kl. 21 og 6 uger frem i splinternye afsnit af "Baronessen flytter ind".

Sponsoreret indhold