Nyheder8. september 2009

Caroline Fleming: Indtager Vollsmose

I den nye sæson af ”Baronessen flytter ind”, kan skønheden bl.a. opleves som muslimsk husmor – se klip her
TV-baronessen måtte optræde med hovedtørklæde, da hun skulle flytte ind hos en muslimsk familie
TV-baronessen måtte optræde med hovedtørklæde, da hun skulle flytte ind hos en muslimsk familie
 Foto: SBS

Der er endnu en gang lagt op til nye og spændende udfordringer for Caroline Fleming, når Kanal 4 på næste torsdag blænder op for 3. sæson af "Baronessen flytter ind".

I første program flytter TV-baronessen ind hos en muslimsk familie i den berygtede Odense-bydel Vollsmose, hvor faderen har samlermani, og hvor hverken han eller de 4 sønner tager del i de huslige pligter overhovedet.

Det skal Caroline Fleming nok få lavet om på, men hun er også selv nødt til at vænne sig til en noget anderledes livsstil, der blandt andet inkluderer 5 daglige bønner og falafel til aftensmad - samt at hun er nødt til at skjule de ellers dejlige blonde lokker bag et muslimsk hovedtørklæde. Men oplevelsen har ikke skræmt baronessen.

- I loved every second! Det har bare været så fedt at lave, og jeg er så taknemmelig for at have mødt alle de dejlige familier, der medvirker. Jeg har lagt mit hjerte og min sjæl i at gøre denne sæson, ærlig, kærlig og værdig, siger Caroline Fleming, der også lægger vejen forbi Vamdrup, Jyderup, Græsted, Københavns Nordvest-kvarter og Padborg i den nye sæson.

Se et klip fra første afsnit her:

Sponsoreret indhold