Nyheder7. april 2009

Caroline Fleming: I spil som morgenvært

Er TV-baronessen ved at overtage Cecilie Frøkjærs stol i ”Go’ morgen Danmark”?
Skal Caroline Fleming til at vække hele Danmark?
Skal Caroline Fleming til at vække hele Danmark?
 Foto: All Over

Cecilie Frøkjær har efter 12 år på "Go' morgen Danmark" valgt at sige op og stopper den 1. august 2009. Det meddelte hun for knap en måned siden og allerede nu spekuleres der i hendes kommende afløser.

Hos bookmakeren Unibet.com har man allerede nu lavet et væddemål om, hvem der kommer til at overtage værtsrollen efter populære Cecilie Frøkjær, og det er nogle yderst interessante bud.

Blandt andet ligger Caroline Fleming på 9. pladsen over mulige efterfølgere, og mon ikke TV-Baronessen kunne vække Danmark med et brag med sin overdrevne livslyst og ubetingede entusiasme.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at Caroline Fleming er førsteprioritet. TV-baronessen har nemlig netop solgt sig selv og "Baronessen Flytter Ind" til en amerikansk producer, og hvis alt går vel, kommer hun snart til at koste rundt med de amerikanske mænd.

Lina Rafn, nej tak!

Hendes TV-kollega Lise Rønne derimod har ikke nogle TV-planer i støbeskeen lige nu og er derfor storfavorit hos bookmakeren som morgenvært efter sommerferien.

Lise Rønne arbejder dog lige nu på den konkurrerende kanal, hvor hun er redaktør på "Aftenshowet".

Nederst på unibet.com's liste over mulige værter ligger Infernal frontkvinden Lina Rafn, som giver pengene hele 50 gange igen, hvis hun sætter sig i "Go' morgen Danmark"-stolen den 1. august 2009.

Sponsoreret indhold