Nyheder30. juni 2008

Caroline Fleming: I nyt reality program

TV-Baronessen vender tilbage som skærmtrold til efteråret - denne gang på Kanal 4
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/meretvtilbaronessen2-jpg.jpg

"Baronessen flytter ind", det bliver titlen på det nye Kanal 4 program, hvor Caroline Fleming skal bytte liv med "helt almindelige kvinder".

Mens kvinderne nyder en bid af Caroline Flemings egen luksus hverdag med udsøgte middage, lækre biler og skønhedsbehandlinger, skal TV-Baronessen tage kærlig hånd om kvindernes hjem og familie.

- Som ambassadør for den gode smag flytter Baronesse Caroline Fleming ind i kvindens hjem og retter op på familiens indretning, stil, tøj og manerer. Det bliver hendes opgave at vise, hvordan små tiltag kan gøre hverdagen skønnere og føre overskuddet tilbage i familien. Og trods Baronessens blide og venlige udstråling er hun ikke bleg for at tage hånd om problemerne og give både mand og børn ren besked, lyder det i en pressemeddelelse.

I løbet af kort tid begynder optagelserne til programmet. Castingen er allerede i gang. Så hvis du er en kvinde, der ønsker en fantastisk oplevelse og mener, at du, dit hjem og din mand trænger til en make over, så skynd dig ind på www.kanal4.dk og meld dig til. Din familie skal blot bestå af mindst far, mor og to børn i alderen 6-16 år.

Sponsoreret indhold