Nyheder31. maj 2009

Caroline Boserup: Taler ud om skilsmissen

TV-værten kunne ikke holde ud at gå op af sin eksmand og hans nye kæreste – derfor sagde hun op
Det kom fuldstændig bag på Caroline Boserup, at Rasmus Tantholdt ville skilles. Det fortæller hun nu
Det kom fuldstændig bag på Caroline Boserup, at Rasmus Tantholdt ville skilles. Det fortæller hun nu
 Foto: All Over

For første gang lukker 39-årige Caroline Boserup helt op og fortæller om sin skilsmisse med kollegaen Rasmus Tantholdt, som kort efter fandt sammen med en anden kollega, Cecilie Beck.

- Jeg så det overhovedet ikke komme, fortæller Caroline Boserup ærligt i Ekstra Bladet om dengang for halvandet år siden, da hendes mand gennem et par år meddelte, at han ville skilles.

- Når man er to mennesker, der er meget optagede af hver sin karriere, og som så også får et barn, opstår der selvfølgelig en periode, hvor parforholdet mest er et samarbejde, reflekterer Caroline Boserup.

- For mig var det en periode, vi skulle igennem. Sådan var det altså ikke for ham, siger den tidligere TV-vært, der kort efter bruddet holdt en længere pause fra skærmen for derefter helt at sige op, da eksmanden fandt sammen med deres fælles kollega "Praksis"-værten Cecilie Beck.

- Det er da klart, at det ikke var særlig skønt at dele arbejdsplads med dem. Men jeg ville ikke presses ud af mit job af de omstændigheder, siger TV-værten, som dog alligevel valgte at stoppe som nyhedsoplæser på TV 2.

I dag er det godt et år siden, Caroline Boserup var på skærmen for sidste gang. Nu lever hun blandt andet af at være freelancejournalist og give folk medietræning.

Ellers bruger hun tiden på at passe sin og Rasmus Tantholdts snart 5-årige søn Emil, og så afslører hun, at hun ikke længere udelukker muligheden af at finde en ny kæreste.

Sponsoreret indhold