Nyheder16. august 2022 (opd. 17. august 2022)

Capri-Sun tilbagekaldes i USA: Indeholder rengøringsmiddel

Tilbagekaldelsen skyldes, at flere vakse amerikanske forbrugere opdagede, at læskedrikken ikke smagte helt, som den skulle
Det er varianten Capri-Sun Wild Cherry, som tilbagekaldes. Produktet er forhandlet i USA og kan IKKE købes i Danmark.
Det er varianten Capri-Sun Wild Cherry, som tilbagekaldes. Produktet er forhandlet i USA og kan IKKE købes i Danmark.
 Pr-foto

OBS: Tilbagetrækningen er sket lokalt i USA - IKKE i Danmark hvor produktet slet ikke forhandles i den variant

Lige nu tilbagekaldes et parti af den populære læskedrik Capri-Sun. Det er dog ikke i Danmark, men i USA at et mindre parti af den populære drik trækkes tilbage fra markedet.

Der er tale om 5.760 kasser af varianten Capri-Sun Wild Cherry, eftersom der er sket en fejl, som har gjort, at der er kommet rengøringsmiddel i indholdet frem for juice. Danske forbrugere kan derfor ikke komme til at købe produktet, der slet ikke sælges i den variant herhjemme.

Det oplyser Kraft Heinz, som er virksomheden bag Capri-Sun, ifølge AP.

Fejlen blev opdaget, da flere vakse forbrugere havde bemærket, at læskedrikken ikke smagte, som den skulle.

Det førte nemlig til flere klager, og derfor har Kraft Heinz nu tilbagekaldt et helt parti, som har sidste salgsdato den 25. juni 2023.

Fredag udtalte virksomheden, som har hovedkontor i Pittsburgh og Chicago, i en erklæring, at de intenst forsøger at fjerne læskedrikken fra hylderne i detailhandlen.

Men har man alligevel købt varianten Capri-Sun Wild Cherry, lyder opfordringen til de amerikanske kunder på, at man ikke drikker det, men i stedet kasserer eller leverer produktet tilbage til butikken, hvor det er købt.

Sponsoreret indhold