Nyheder22. januar 2014

Camilla Plums søn: Risikerer fængsel

Carl Plum mishandlede ponyen, slår anklageskrift fast
Måske kommer TV-kokken Camilla Plum snart til at skulle besøge sin søn i fængsel
Måske kommer TV-kokken Camilla Plum snart til at skulle besøge sin søn i fængsel
 Foto: All OverHele Danmark kom op af sofaerne, da man fandt den døde pony Tarzan i Tisvilde i sommers. Og nu kommer straffen for ponymordet.

Camilla Plums ene tvillingesøn Carl Plum blev hurtigt mistænkt for at stå bag det voldsomme mord på sin mors hest, og d. 10 januar i år blev den mistanke bekræftet, da Nordsjællands Politi rejste tiltale mod ham. Det skriver ekstra Bladet.

Og anklageskriftet røber at TV-kokkens rebelske søn ikke ligefrem viste ponyen Tarzan den største kærlighed inden, den døde. Her kan man nemlig læse, at Carl Plum ligefrem mishandlede dyret.

Ifølge anklageskriftet har han og en 22-årig mand "udsat ponyen for groft uforsvarlig behandling med karakter af mishandling", beretter formiddagsavisen.

Camilla Plum: Søn tiltalt for ponydrab

Og når man mishandler dyr til døde, risikerer man altså en hård straf. Det er dyreværnslovens § 28, som har en strafferamme på et års fængsel, som Carl Plum er anklaget for at overtræde.

Derudover er Camilla Plums søn også anklaget for at overtræde våbenloven, for kniven, han dræbte Tarzan med, var over 14 centimeter lang, skriver Ekstra Bladet.

Om kogebogsforfatteren så bliver ny besøgsgæst i forbindelse med sin søns eventuelle ophold på Hotel Tremmely, får vi at se, når sagen mod Carl Plum bliver afgjort.

Se hvilken anden kendis-kvinde, der skal i fængsel

Sponsoreret indhold