Camilla Ottesen usikker på nyt program

Camilla Ottesen er vært for det nye program \

Camilla Ottesen er vært for det nye program "Blomster til stjernerne", men hun skulle lige vænne sig til tanken om det. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

I aften er der premiere på det nye konkurrenceprogram ”Blomster til stjernerne”, hvor karismatiske blomsterdekoraktører i hold skal kæmpe om kendissers blomstergunst for at vinde chancen til at dekorere ved en celeber event. Men værten Camilla Ottesen havde i begyndelsen ikke nemt ved at se, hvordan den skulle drejes.

- Jeg tror, at der er mange, der tænker, ’okay, blomsterprogrammer, altså, hvad er nu det?’ og ’er det lidt kedeligt?’ Jeg tænkte også, ’okay, blomsterprogram, hvordan vinkler man lige den?’ forklarer Camille Ottesen til SE og HØRS journalist til forpremieren på programmet.

Ottesen endte da med at påtage sig værtsrollen, for hun bliver ikke skræmt væk af den slags job.

- Jeg synes altid, det er sjovt at lave noget nyt. Og jeg synes altid, man skal gå ind i ting med åbent sind. Jeg elsker jo at lave tv. Da jeg fik præsenteret konceptet første gang, kunne jeg hurtigt se, hvad det var for et slags program. Jeg synes, at folkene bag har formået at skaffe nogle spændende deltagere. Så det er bestemt ikke blevet kedeligt, siger Camilla Ottesen til SE og HØR.

I det første program kan man opleve tre konkurrerende hold dyste om at få lov til at udsmykke ved Master Fatmans tjans som DJ til Sankt Hans.

Blandt andre kendte navne som vil være at finde i de kommende programmer kan nævnes Alexander Kølpin, Kristian Hornsleth og Adam Duvå Hall.

Første program løber over skærmen i aften på TV3 Puls kl. 21.00 og kan efterfølgende ses de følgende onsdage.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close