Nyheder15. juli 2009

Camilla Ottesen: Mikkel er fantastisk

TV 3-værtinden er helt vild med det danske bokse-es og håber, at hun får lov at dække hans kampe i USA
Camilla Ottesen synes, at boksere – og i særdeleshed Mikkel Kessler – er superseje
Camilla Ottesen synes, at boksere – og i særdeleshed Mikkel Kessler – er superseje
 Foto: Thomas Laursen

Der er ingen tvivl om, at hun både hepper på og beundrer Mikkel. Camilla Ottesen synes nemlig, at boksere er seje og lækre.

I eftermiddag havde hun 4 af nogle af de bedste og mest veltrimmede helt tæt på, da hun sammen med sin medvært fra TV 3's "Fangerne på fortet", Peter Schmeichel, præsenterede programmet for den stort anlagte superliga for supermellemvægtsboksere.

Arrangementet, der hedder noget så simpelt som "Super Six World Boxing Classic", blev præsenteret på Plænen i Tivoli, og her troppede for bokseentusiaster så store navne som tyske Arthur Abraham, engelske Carl Froch, amerikanske Jermain Taylor og ikke mindst danske Mikkel Kessler op.

- Min mand er selvfølgelig nummer ét i mit univers. Men Mikkel er da bare en fantastisk bokser, og så er han også skidecharmerende, siger Camilla til seoghoer.dk.

- Når de her drenge sådan møder op i jakkesæt, så er de jo nogle utrolig flotte fyre. Selv om der er lidt braktud hos nogen af dem. Men de er altså også superseje, når man ved, hvor veltrimmede deres kroppe er, og hvad de udsætter dem for, siger Camilla.

Sommerferie

Præsentationen af bokserne var den sidste arbejdsopgave i det, der har været en meget travl forsommer for Camilla. Hun er lige kommet hjem fra Boyard, hvor hun sammen med Peter Schmeichel er vært for de 10 nye afsnit af "Fangerne på fortet", der bliver sendt fra slutningen af august.

- Så nu står den på ferie. Jeg skal sammen med vores 2 børn op i et sommerhus i Dronningmølle, og så skal vi ellers bare nyde livet og slappe af, siger hun og tilføjer, at det selvfølgelig er lidt træls, at hendes mand Anders Hedme ikke har ferie lige nu.

- Men så kan det være, at der kan blive tid til at komme en tur til udlandet senere på året. Og hvis de ringer og spørger, om jeg ikke vil dække Mikkels kamp i USA, så springer jeg straks til - og så kunne jeg jo tage Anders med, siger hun til seoghoer.dk.

Sponsoreret indhold