Nyheder 25. august 2014

Camilla Ottesen lagt for had på nettet

Facebook-brugere raser over nyt program med schæferhunde i hovedrollen
Camilla Ottesen lægges for had på Facebook.
Camilla Ottesen lægges for had på Facebook.
Foto: Thomas LaursenI aften begynder TV3's nye uhyggelige program "Slip Køterne Løs", hvor deltagerne bliver jagtet af glubske hunde på en lukket bane.

Camilla Ottesen er værtinde - og det har sat sindene i kog hos mange mennesker, som ikke bryder sig om, at hun i sin fritid åbenlyst kan lide at gå på jagt på den afrikanske savanne.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen ville løfte træstamme, men så...

Især den tidligere politibetjent, Lars Bo Lomholt, som med ulovlige midler fjernede den kendte schæferhund Thor, der var anbragt på internat med henblik på aflivning, er oprevet over programmet og Camilla Ottesens medvirken. Derfor skriver han følgende på sin Facebook-side:

"Camilla Ottesen.
Det hele giver jo mening. Du bryder dig jo generelt ikke om dyr, større end dem der kan ligge i din håndtaske.
Du er i mine øjne gennemført usympatisk, og din udtalelse vedr. din respekt for de store dyr på savannen klinger hult, når du for morskabens skyld ynder at slå dyrene ihjel.
Håber en dag du bliver forvekslet med et af savannens store dyr, når du er på jagt med din venner."

Lars Bo Lomholt slutter altså af med at håbe, at Camilla Ottesen bliver skudt.

LÆS OGSÅ: Derfor tænder min mand på mig

Dertil synes han også, at TV3's nye program skader hundenes ry.

"Det er så smagløst, at udstille hunde som flænsende dræbere, og det er i min optik i den grad med til at bevare frygten for hunde blandt de seere, som i forvejen har en lille angst for hunde. Det gavner absolut ikke min og andres kamp mod hundeloven, at man atter fremstiller hunde som frådende farlige monstre. At medvirke i et sådant program er med til at fastholde folk i deres angst for hunde, og det er skammeligt og skadeligt i mine øjne.

Hun er bange for hunde, og er vært på et program, som udstiller hunde som livsfarlige, og hun render rundt med et stort smil på læben og plaffer dyr i Afrika. Dyr som hun har respekt for. Næh.. hvor herre bevares en møgkælling," slutter Lars Bo Lomholt af i sin kommentar.

LÆS OGSÅ: Kendis-hund har bjæffet for sidste gang

Langt de fleste, der har kommenteret opslagene på Lars Bo Lomholts Facebook-profil, har erklæret sig enige med den tidligere betjent.

Det gælder blandt andet Geggo, der er en stor hundeven og på sin private Facebook-profil, "Stephanie Karma", udtrykker enighed med den tidligere betjent i hans kritik af programmet.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Camilla Ottesen om de hadske udfald på Facebook.

"Slip Køterne Løs" sendes klokken 21.15 på TV3.

Sponsoreret indhold