Nyheder 28. juni 2009

Camilla Ottesen: DR havde ikke noget job til mig

Efter 10 år, hvor hun har lavet stats-TV, glæder værtinden sig nu til at lave kommerciel underholdning
Camilla Ottesen er vært for det nye program "Blomster til stjernerne", men hun skulle lige vænne sig til tanken om det. (Foto: AOP)
Camilla Ottesen er vært for det nye program "Blomster til stjernerne", men hun skulle lige vænne sig til tanken om det. (Foto: AOP)
Foto: All Over Press

Der er efterhånden ikke det programkoncept, som Camilla Ottesen ikke har lagt sit smukke ansigt i forreste række til. Og Danmarks Radio har nydt godt af hendes seertække.

Men nu er det slut, og hun skal som bekendt være vært, når TV 3 genoptager de tidligere så populære "Fangerne på fortet"-udsendelser.

Men det er uden vemod, at hun tager afsked med DR.

- Jeg synes godt, der måtte ske noget andet, men det var da en stor beslutning. Jeg har fået lov til at prøve alt i DR, men der lå ikke rigtig nogen opgaver til mig, og det gjorde det lettere at tage springet. Alle synes, det er en god idé og modigt af mig at tage springet. Men Fort Boyard er superfedt og giver både deltagere og værter et adrenalinkick. Så håber jeg bare, at vi kan leve op til seernes forventninger, siger hun til B.T.

Det sidstnævnte har aldrig været et problem for den nu 36-årige Camilla, så det er bare at klø på.

Sponsoreret indhold