Camilla Miehe-Renard: Går amok med gris

Camilla Miehe-Renard bruger mange dage i køkkenet

Camilla Miehe-Renard bruger mange dage i køkkenet

Foto: Dan Mariegaard



Der er ikke arbejde på skemaet for tiden for TV-kendissen Camilla Miehe-Renard. Og det har fået hende til at søge nye udfordringer.

En af de nye hobbyer foregår i køkkenet, hvor hun bruger flere dage på at kæle for et helt bestemt dyr.

Disse brystbomber er også vilde med mad

- Ej, jeg er jo vild med at lave mad, og jeg er vild med at spise mad! Min dille lige nu er pulled pork. Så går jeg og kæler for sådan en grisebasse i tre dage. Det kan jeg nu, hvor jeg ikke skal på arbejde, fortalte Camilla Miehe-Renard, da hun var til åbningen af den nye restaurant Manzel forleden.

- De næste fem dage spiser vi så gris. Først er det som pulled pork-burgere med coleslaw. Det kommer med i madpakkerne, og til sidst laver vi det til bacon i biksemad. Det er helt vidunderligt, forklarede hun.

Denne kendis havde et madorgie

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close