Nyheder13. august 2013

Camilla Martin gift

TV-værten blev aldrig juridisk skilt og er stadig sammen med manden
Af af
Camilla Martin er i modsætning til, hvad de fleste tror, stadig gift
Camilla Martin er i modsætning til, hvad de fleste tror, stadig gift
 Foto: All Over



Camilla Martin skullle egentlig skilles fra sin mand, Lars Nygaard, men parret blev kun separeret og fik ikke ordnet papirarbejdet, så selvom de i en periode ikke var sammen, er de stadig gift.

Camilla Martin: Nu er det slut

- Vi er faktisk stadig gift, fordi det er jo så løjerligt, at når man bliver separeret, så skal man selv melde den endelige skilsmisse, men det fik vi aldrig gjort, og når så separationen ophører, så er man gift igen. Men vi tager den ikke op ad gulvet igen, tror jeg. Så skulle det være for syns skyld, siger Camilla Martin

Fjermesteren undersøgte de juridiske regler af hensyn til testamentering og kunne konstatere, at hun stadig var gift. Og det er Camilla Martin glad for i dag.

- Vi har et rækkehus sammen i Holte, og så smider jeg Lars ind i en lejlighed i Lyngby et par gange om ugen, så kan han sidde derinde og hygge sig med sig selv. Det er den måde, vi kan få det til at fungere på, og det har vi det rigtigt godt med. Det kan være, det er anderledes om fem år, men det er sådan en moderne form for parterapi, kalder vi det. Men vi har det godt.

Camilla Martin: Vild med TV-vært

Sponsoreret indhold