Nyheder11. juni 2009

Camilla Martin: Farlig fødsel

Nok var den tidligere badmintondronnings 2. søn sund og velskabt, men moderen selv var i fare ved fødslen for knap 3 måneder siden
I dag kan Camilla smile, men fødslen var mere dramatisk, end hun først fortalte
I dag kan Camilla smile, men fødslen var mere dramatisk, end hun først fortalte
 Foto: All Over

Da Camilla Martin fødte sin og manden Lars Nygaards 2. søn den 17. marts, var hun naturligvis lykkelig. Drengen blev født ved kejsersnit, og dengang fortalte Camilla til SE og HØR:

- Ligesom vores første søn Lucas blev den nye lillebror født ved kejsersnit. Men alt er gået godt, og både babyen og jeg har det fint.

Men helt fint gik det ikke, for da den tidligere badmintondronning kom på briksen, fordi den lille purk ville ud, sprang arret fra Camillas 1. kejsersnit op, fortæller hun til Billed-Bladet.

- Jeg kunne simpelthen mærke, at noget sprang inden i mig, og at der sivede væske ud i maven. Så gik det ellers stærkt. Jeg endte på operationsbriksen, røg i fuld narkose, og lillemanden blev født på 45 sekunder, fortæller "Onside"-værten til Billed Bladet.

Først da Camilla vågnede fra sine medicintåger, fandt hun ud af, at fødslen var gået fint, og at hun havde fået en sund og velskabt dreng.

Sponsoreret indhold