Nyheder29. januar 2009

Camilla Jane Lea: Et skridt op

Den populære DR-radiovært tager nu springet som mange af sine kolleger og skal lave TV
I Camillas første udgave af "Backstage" præsenterer hun liveoptagelser med Tim Christensen og Figurines
I Camillas første udgave af "Backstage" præsenterer hun liveoptagelser med Tim Christensen og Figurines
 Foto: DR

Som TV-seer kan man kun være glad. For Camilla Jane Lea har ikke kun en rigtig sprød radiostemme. Hun er også værd at vende sig om efter. Og fra 28. februar skal hun være vært på DR2's nye musikprogram "Backstage".

- Min rolle i "Backstage" er for dét første at være værtinde for en rigtig fed musikaften. Det vil sige, at jeg skal sørge for at publikum i studiet, seerne hjemme i stuerne og ikke mindst bands og kunstnere føler sig velkomne og i godt selskab, siger Camilla til dr.dk.

P3's lyttere kender jo din stemme, men er du klar til, at SE & HØR nu skal til at fotografere dig, hvergang du lejer en videofilm, og at alle nede i Føtex lige kigger en ekstra gang ned i din indkøbskurv?

- He he he - ingen problemer der, for jeg downloader de film, jeg ser! Og mon ugebladene og folk er mere interesseret i mine gæster end i mig? Det er jo dem, der er stjernerne! siger Camilla, der, som de fleste SE og HØR-læsere vil vide, har en fortid her på bladet.

- Jeg synes, det er en drøm, der går i opfyldelse for alle os musikfans, der får lov at nyde disse liveoptrædener. Og det er også superfedt at mærke den opbakning, vi allerede har fået fra den danske musikbranche. Folk er sultne


Sponsoreret indhold