Nyheder14. december 2011

Camilla Framnes: Pengeproblemer rev os fra hinanden

Den unge mor er nede i et sort hul - og skilsmissepapirerne er allerede sendt af sted
Camilla Framnes er knust over den hurtige skilsmisse
Camilla Framnes er knust over den hurtige skilsmisse
 Foto: Ude og Hjemme

Da hun sagde ja til Christian i kirken, mente hun det af hele sit hjerte.

Men det dog ikke glædestårer, som for tiden løber ned af 24-årige Camilla Framnes kinder. Kærligheden til Christian har den unge realitymor godt nok stadig. Men troen på deres ægteskab har hun fuldstændig mistet, og skilsmissepapirerne er sendt ind.

- Lige nu er jeg nede i et dybt sort hul. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal gøre, siger den unge mor, hvis ægteskab gik i stykker efter kun 3 måneder.

- Op til brylluppet havde Christian og jeg store problemer. Der var bare ikke så mange andre end min mor, der kendte til dem. Flere gange var vi faktisk ved at lægge brylluppet ned, men det gjorde vi ikke. Jeg troede naivt på, at når bare vi blev gift, så ville vi blive en rigtig kernefamilie. Desværre blev vores problemer bare endnu værre efter brylluppet, siger Camilla ærligt til Ude og Hjemme.

Læs også: Jeg elsker hende stadig

Parrets problemer handlede blandt andet om deres pressede økonomi. Hver gang, snakken faldt på penge, løb frustrationerne af med dem begge, og gang på gang ramlede de sammen i smertefulde skænderier. Andre tidspunkter kunne de næsten ikke tale sammen.

- Vi havde dage, hvor vi slet ikke talte. Jeg kunne gå grædende rundt i haven, mens Christian sad indenfor. Det var så hårdt, siger Camilla, som for et par uger siden indså, at hun hverken kunne eller ville leve med det.

Læs meget mere om Camillas ulykkelige situation her


Sponsoreret indhold