Nyheder29. marts 2016

Camilla er en af Europas bedste i ukendt sportsgren

Camilla Friberg har vundet DM-guld og EM-sølv

Camilla er en af Europas bedste til fodtennis

25-årige Camilla Friberg har en teknik med en fodbold, som mange mænd kun kan drømme om. Hun er en af Europas bedste i sportsgrenen fodtennis, hvor det som navnet antyder gælder om at få bolden forbi modstanderen eller modstanderne på den anden side af nettet.

Du kan se, hvordan det ser ud, når Camilla spiller fodtennis i galleriet øverst.

- Jeg har spillet fodbold hele mit liv, og spillede i en kort periode i den bedste række i Danmark. Jeg syntes dog, jeg manglede noget, så jeg skiftede derfor fodbolden ud med fodtennis, som jeg havde stiftet bekendtskab med et par år forinden, fortæller Camilla Friberg til SE og HØR.

Til dagligt er den talentfulde boldspiller kandidatstuderende ved Humanistisk Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab på Københavns Universitet. Hun har spillet fodtennis i otte år og det er både blevet til EM-sølv og bronze. Ved DM i sidste weekend løb Camilla med intet mindre end to guldmedaljer og en sølvmedalje.

Træningsprogrammet ligger fast. Normalt træner Camilla tre gange om ugen, men specialet skal snart afleveres så lige nu er det kun to gange om ugen. Derudover kommer Crossfit og smidighedstræning.

Du kan læse mere om fodtennis her

Camilla i en gruppespilskamp mod verdensmesteren:

Sponsoreret indhold